Hautaristi Joutsen

hautaristi Joutsen

Hautaristi Joutsen

Korkeus 120cm

Hautaristi Joutsen on mallistomme perinteisin hautaristimallimme.

Ristien päät ovat apilanlehden muotoisia ja lävistykset muodostavat ristin jokaisen sakaran päähän. Ristin jalustaosaa koristaa kaksi joutsenta. Muistomerkki on kaksipuoleinen eli samanlainen molemmilta puolilta.

Hautaristin ristiosaan mahtuvat ilmavasti kahden henkilön tiedot. Suosituin nimitietojen sommittelu on kolmelle riville. Yhteinen sukunimi ensimmäiselle riville. Toiselle riville vainajan tiedot. Kolmannelle riville varataan tilaa lesken tiedoille. Aikatiedot voidaan merkitä kauttaviivalla vanhalla merkintätavalla, kuten alakuvassa tai ihan perinteisesti Matti Aapeli 12.3.4567 – 9.8.7654. Ristin taakse voidaan kaivertaa lyhyt muistolause esim. Jumala on rakkaus. Pyydä maksuton luonnos halutuilla tiedoilla ja luonnostellaan kaunis kokonaisuus. Hautaristiin voidaan lisäksi kaivertaa esimerkiksi lotta- tai sotaveteraanitunnukset. Muistomerkki Joutsen soveltuu myös sukuhaudalle.

Hautaristimalleissamme nimitiedot  kaiverretaan muistomerkin pintaan, jolloin alumiinin oma väri tulee esille. Hautaristi Joutsen on kaksipuoleinen ja kaiverrettavissa molemmin puolin. Alakuvissa on taustapuolelle kaiverrettu raamatunkohta Room. 6:23  ja Jumala on rakkaus 1.Joh.4:16.

Hautaristi Joutseneen mahtuvat kahden henkilön tiedot

Hautamuistomerkki, hautaristi Joutsen

 

Hautaristi Joutsen, muistolause Jumala on rakkaus

Hautaristi Joutsen

Hautaristi_ja_kirkkoTutustu tästä myös mallistomme muihin hautamuistomerkkeihin.

Hautaristit ja hautamuistomerkit läheisen muistoksi